Γιαούρτι όσα πρέπει να ξέρεις

Γάλα όσα πρέπει να ξέρεις


ΔΕΛΤΑ Smart
προϊόντα


ΔΕΛΤΑ Smart
επιδόρπιο γιαουρτιού

Tα νέα επιδόρπια γιαουρτιού ΔΕΛΤΑ Smart, αποτελούν ένα ευχάριστο σνακ για τα παιδιά, ενώ παράλληλα, είναι κατάλληλα εμπλουτισμένα για να συμβάλλουν στην κάλυψη των αναγκών εξέλιξης των παιδιών, στο πλαίσιο μιας ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής, παρέχοντας θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός τους.


Περιέχουν ω3 (α-λινολενικό) απαραίτητα πολυακόρεστα λιπαρά οξέα, τα οποία δεν συνθέτει ο ανθρώπινος οργανισμός και επομένως πρέπει να προσλαμβάνονται από τη διατροφή. Τα ω3 (α-λινολενικό) είναι απαραίτητα για τη φυσιολογική ανάπτυξη και εξέλιξη των παιδιών και συμβάλλουν και στην ανάπτυξη του εγκεφάλου.


Περιέχουν την αναγκαία ποσότητα σημαντικών βιταμινών της ομάδας Β, που συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών για την παραγωγή ενέργειας.

Αποτελούν εξαίρετη πηγή σιδήρου. Ο σίδηρος είναι σημαντικός και συμβάλλει τόσο στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, όσο και στη φυσιολογική γνωσιακή ανάπτυξη των παιδιών.


Σε 3 υπέροχες γεύσεις


Είναι εμπλουτισμένα με ασβέστιο και βιταμίνη D στοιχεία απαραίτητα για τη φυσιολογική ανάπτυξη των οστών των παιδιών.
* Τα συστατικά του εμπλουτισμού συμβάλλουν στο να επιτευχθούν τα ευεργετικά αποτελέσματα που δηλώνονται, στο πλαίσιο μιας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής, ακολουθώντας έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Τα θετικά αποτελέσματα του α-λινολενικού οξέος εξασφαλίζονται με την ημερήσια πρόσληψη 2g.
Έρευνα αγοράς του Προϊόν της Χρονιάς σε προεπιλεγμένα καινοτόμα προϊόντα ευρείας κατανάλωσης απο την TNS Icap σε 3.001 Έλληνες καταναλωτές τον ∆εκέμβριο του 2013. www.productoftheyear.gr κατ. ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

To βραβείο αφορά στις γεύσεις φράουλα, μπανάνα, μπισκότο.