μαμαδοblog

Στη δασκάλα με αγάπη!


Στη δασκάλα με αγάπη!

 

Της Αθηνάς Καψάσκη  

 

Μαζί με το καλοκαίρι, έρχεται και το κλείσιμο των παιδικών σταθμών για τις καλοκαιρινές διακοπές. Συνηθίζεται στο κλείσιμο της σχολικής χρονιάς να προσφέρουμε και ένα μικρό ευχαριστήριο δωράκι στις δασκάλες, οι οποίες με αγάπη και φροντίδα προσέχουν και διαπαιδαγωγούν τα παιδιά μας. Προσωπικά δεν παραλείπω να κάνω από ένα συμβολικό δωράκι σε όλες τις δασκάλες που εμπλέκονται στην πρωϊνή καθημερινότητα του παιδιού μου, σαν ένα ευχαριστώ για όλα όσα έκαναν για την μικρούλα μου. Και δεν είναι λίγα!

 

Η επλογή του δώρου λοιπόν είναι για μένα και τη μικρή μου μια ολόκληρη ιεροτελεστία. Προσπαθούμε μέσα από κουβέντα να μαντέψουμε τι θα μπορούσε να της αρέσει, παρατηρούμε τα ρούχα της, τις συνήθειές της.  Φυσικά, θέλουμε η επιλογή μας να είναι τελικά κάτι του γούστου της, αλλά και κάτι χρηστικό! Έτσι φέτος επιλέξαμε να γεμίσουμε ένα μικρό νεσεσέρ με είδη περιποίησης άκρων και νομίζω ότι το δωράκι μας πραγματικά θα πιάσει τόπο!

 

Την καρτούλα που βλέπετε μπορείτε να την εκτυπώσετε και εσείς για τα δικά σας δωράκια! Μπορείτε να επιλέξετε όποια από τις δύο εκδοχές προτιμάτε, αυτή με την ευχή, ή τη σκέτη. Επίσης, μπορείτε να την εκτυπώσετε είτε σε μικρό μέγεθος, είτε σε μέγεθος ευχετήριας κάρτας. Διαλέγετε και παίρνετε!

 

 

 

Καλές διακοπές λοιπόν και ελπίζω η καρτούλα μου να σας φανεί χρήσιμη!

 Δείτε κι άλλα άρθρα από craftcooklove.gr
Tags

δώρα, δώρα δασκάλας, εκτυπώσιμο, κάρτες


1081


Εαν θέλετε να σχολιάσετε παρακαλούμε συνδεθείτε για να έχετε πρόσβαση στα σχόλια αυτού του άρθρου.

Christmas DIY: Εκτυπώσιμες Xάρτινες Kάλτσες για τα κάλαντα!

Christmas DIY: Εκτυπώσιμες Xάρτινες Kάλτσες για τα κάλαντα!

Τι πιο όμορφο από το να βλέπουμε χαμογελαστά προσωπάκια και να ακούμε γλυκές φωνές να λένε τα κάλαντα; Τι θα λέγατε να ετοιμάσουμε μικρά δωράκια για να ευχαριστήσουμε τα παιδιά που θα μας επισκεφθούν με τα τριγωνάκια στα χέρια;

Δεκέμβριος 15,2015

Πέντε Ιδέες Για Το Περιτύλιγμα Των Δώρων!

Πέντε Ιδέες Για Το Περιτύλιγμα Των Δώρων!

Ιδέες Για Το Περιτύλιγμα Των Δώρων! Αλλιώτικες, τσαχπίνικες, με προσωπική σφραγίδα και πινελιά! Δες πώς θα δημιουργήσεις με πολύ απλούς τρόπους, ξεχωριστά, μοναδικά περιτυλίγματα δώρων για τους αγαπημένους σου!

Δεκέμβριος 12,2016

ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ: Ταξιδέψτε...

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

 Όλες οι πληροφορίες και τα άρθρα που θα διαβάσετε εδώ, είναι γραμμένα με αγάπη και φροντίδα,

αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την εξειδικευμένη γνώση και τις συμβουλές του γιατρού σας.