μαμαδοblog

Πάμε σινεμά; «Αστερίξ: Το Μυστικό του Μαγικού Ζωμού»


Πάμε σινεμά; «Αστερίξ: Το Μυστικό του Μαγικού Ζωμού»

Της Μαμάς Μαμαδοπούλου Μαμά Μαμαδοπούλου

 

 

Όσο κι αν μεγαλώνεις, υπάρχουν κάποια πράγματα που έχουν τη μοναδική ικανότητα να σε μεταμορφώνουν σε παιδί σε κλάσματα δευτερολέπτου.

 

 

Βέβαια, ακόμη δεν έχει βρεθεί εκείνος ο μαγικός ζωμός, που μας δίνει και τη μορφή αυτής της ηλικίας. Όμως ο Αστερίξ και η παρέα του έχουν αυτή τη μαγική δύναμη να μας μεταφέρουν σε εκείνη την τρυφερή ηλικία, όταν, ως παιδιά, ξεφυλλίζαμε με λαχτάρα τα περιοδικά με το ξεχωριστό χιούμορ και τις περιπέτειες των λιγοστών κατοίκων του μικρού γαλατικού χωριού.

 

 

Αστερίξ: Το Μυστικό του Μαγικού Ζωμού

 

Η ταινία «Αστερίξ: Τo Μυστικό του Μαγικού Ζωμού» είναι μια διασκεδαστική ταινία κινουμένων σχεδίων για όλη την οικογένεια γεμάτη περιπέτεια, χιουμοριστικές σκηνές και ατάκες και βέβαια, με τους αγαπημένους ήρωες του γαλατικού χωριού να ζωντανεύουν σε 3D μπροστά στα μάτια μας.

 

 

Αστερίξ: Το Μυστικό του Μαγικού Ζωμού

 

 

Λίγα λόγια για την υπόθεση:

 

 

Έπειτα από μια πτώση κατά τη συγκομιδή του γκι, ο δρυΐδης Πανοραμίξ αποφασίζει πως είναι καιρός να εξασφαλίσει το μέλλον του χωριού.

 

Μαζί με τον Αστερίξ και τον Οβελίξ ξεκινά ένα ταξίδι στον γαλατικό κόσμο, αναζητώντας έναν νεαρό, ταλαντούχο δρυΐδη, για να του μεταδώσει το Μυστικό του Μαγικού Ζωμού.

 

 

Αστερίξ: Το Μυστικό του Μαγικού Ζωμού

 

 

Η ταινία κάνει την πρώτη γνωριμία με τις μικρές ηλικίες και τους ήρωες του γαλατικού χωριού, ενώ ταυτόχρονα γλυκαίνει τις ψυχές των μεγαλύτερων, ξυπνώντας τρυφερές αναμνήσεις μεσημεριών καλοκαιριού, που περνούσαν αγκαλιά με τα τεύχη των ιστοριών του Αστερίξ, του Οβελίξ και της παρέας τους.

 

 

Αστερίξ: Το Μυστικό του Μαγικού Ζωμού

 

 

Σίγουρα η σκηνοθετική ματιά δεν μπορεί να φτάσει τη δική μας παιδική απεριόριστη φαντασία, που ζωντάνευε τους ήρωες μπροστά στα μάτια μας, ενώ ξεφυλλίζαμε τις σελίδες των περιοδικών των δημιουργών, Goscinny και Uderzο, αλλά η ταινία είναι απολαυστική και τουλάχιστον εμένα γέμισαν τα μάτια μου.

 

 

Με το πέρασμα των χρόνων έχω κατασταλάξει ότι η τελευταία αίσθηση με την οποία μας αφήνει μία κινηματογραφική προβολή, μία θεατρική παράσταση ή μια συναυλία είναι αυτή που «δουλεύει» περισσότερο μέσα μας.

 

Κι εμείς όταν άναψαν τα φώτα ήμασταν με ένα τεράστιο χαμόγελο κι αυτό λέει πολλά. Νομίζω, θα την απολαύσετε.

 

 

Προβάλλεται στους κινηματογράφους από τις 17 Ιανουαρίου από την Feelgood entertainment.

 

Αστερίξ: Το Μυστικό του Μαγικού ΖωμούΔείτε κι άλλα άρθρα από kidscloud.gr
Tags

Feelgood Entertainment, Αστερίξ, Μαγικός Ζωμός, Οβελίξ, παιδικός κινηματογράφος, Πανοραμίξ animation, ταινία για όλη την οικογένεια, ταινία κινουμένων σχεδίων


701


Εαν θέλετε να σχολιάσετε παρακαλούμε συνδεθείτε για να έχετε πρόσβαση στα σχόλια αυτού του άρθρου.

Πάμε Σινεμά; Πάντιγκτον 2!

Πάμε Σινεμά; Πάντιγκτον 2!

Η νέα οικογενειακή ταινία, «Πάντιγνκτον 2», χαρίζει στιγμές γέλιου και συγκίνησης. Ο Πάντιγκντον βρίσκει το καλύτερο δώρο για τα γενέθλια της θείας Λούσι και κάνει ό,τι μπορεί για να το αποκτήσει. Όμως άθελά του μπλέκεται σε μια μεγάλη περιπέτεια.

Δεκέμβριος 06,2017

Σινεμά στο σπίτι: Φερδινάνδος!

Σινεμά στο σπίτι: Φερδινάνδος!

Πρόταση dvd για μια οικογενειακή φθινοπωρινή βραδιά. Η ταινία «Φερδινάνδος» είναι μια πολύχρωμη ιστορία με πολλά μηνύματα, που συνδυάζει συγκίνηση και πολύ γέλιο.

Οκτώβριος 17,2018

Πάμε σινεμά; O Γκριντς

Πάμε σινεμά; O Γκριντς

Συγκίνηση, αλλά και πολύ γέλιο στη χριστουγεννιάτικη ταινία «Ο Γκριντς». Ένας γκρινιάρης, που μισεί τις γιορτές, προσπαθεί να κλέψει τα Χριστούγεννα από το χωριό του. Το πνεύμα των Χριστουγέννων όμως είναι πολύ δυνατό και ζεσταίνει την καρδιά του.

Δεκέμβριος 11,2018

Ψείρες: Οι ανεπιθύμητες...

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

 Όλες οι πληροφορίες και τα άρθρα που θα διαβάσετε εδώ, είναι γραμμένα με αγάπη και φροντίδα,

αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την εξειδικευμένη γνώση και τις συμβουλές του γιατρού σας.