Το Σύστημα Παιδικής διατροφής ΔΕΛΤΑ αποτελείται από γαλακτοκομικά προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας, τα οποία είναι ειδικά μελετημένα και κατάλληλα εμπλουτισμένα για να συμβάλλουν στην κάλυψη των αναγκών ανάπτυξης των μικρών παιδιών, από την ηλικία των 6 μηνών+.

Γιαούρτι όσα πρέπει να ξέρεις

Γάλα όσα πρέπει να ξέρεις


ΔΕΛΤΑ Advance
προϊόνταΔΕΛΤΑ Advance φρέσκο

Ομογενοποιημένο ρόφημα γάλακτος Advance
από φρέσκο παστεριωμένο γάλα


Το υψηλής θρεπτικής αξίας ΔΕΛΤΑ Advance, αποτέλεσμα πολυετούς μελέτης επιστημόνων, είναι ένα ειδικά μελετημένο και κατάλληλα εμπλουτισμένο γάλα για να συμβάλλει στην κάλυψη των αναγκών ανάπτυξης των παιδιών στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

 

Τα χαρακτηριστικά του αποτελούν για εσάς εγγύηση, καθώς:


• Παρασκευάζεται από 100% ελληνικό γάλα.


• Είναι φρέσκο και λόγω της ήπιας θερμικής επεξεργασίας του, παστερίωσης, διατηρεί ουσιαστικά αναλλοίωτο όλο το φυσικό διατροφικό του πλούτο.


• Αποτελεί φυσική πηγή ασβεστίου, φωσφόρου και πρωτεϊνών γάλακτος και είναι εμπλουτισμένο με βιταμίνη D, στοιχεία απαραίτητα για τη φυσιολογική ανάπτυξη των οστών των παιδιών.


• Αποτελεί εξαίρετη πηγή σιδήρου, ο οποίος συμβάλλει στη φυσιολογική γνωσιακή ανάπτυξη των παιδιών, και περιέχει βιταμίνη C, η οποία βοηθά στην απορρόφησή του από τον οργανισμό.


• Περιέχει ω6 (λινελαϊκό) και ω3 (α-λινολενικό) πολυακόρεστα λιπαρά οξέα, τα πιο σημαντικά από τα απαραίτητα λιπαρά οξέα, τα οποία δε συνθέτει ο ανθρώπινος οργανισμός και, επομένως, πρέπει να προσλαμβάνονται από τη διατροφή.


• Τα ω6 & ω3 είναι απαραίτητα για τη φυσιολογική ανάπτυξη και εξέλιξη των παιδιών, ενώ τα ω3 συμβάλλουν και στην ανάπτυξη του εγκεφάλου*.


• Περιέχει την αναγκαία ποσότητα ιχνοστοιχείων και σημαντικών βιταμινών της ομάδας Β, που συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών για την παραγωγή ενέργειας.Τα ευεργετικά αποτελέσματα που δηλώνονται μπορούν να επιτευχθούν στα πλαίσια μιας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής, ακολουθώντας έναν υγιεινό τρόπο ζωής.
* Τα θετικά αποτελέσματα εξασφαλίζονται με την ημερήσια πρόσληψη 2g α-λινολενικού οξέος και 10g λινελαϊκού οξέος.