Το Σύστημα Παιδικής διατροφής ΔΕΛΤΑ αποτελείται από γαλακτοκομικά προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας, τα οποία είναι ειδικά μελετημένα και κατάλληλα εμπλουτισμένα για να συμβάλλουν στην κάλυψη των αναγκών ανάπτυξης των μικρών παιδιών, από την ηλικία των 6 μηνών+.

Γιαούρτι όσα πρέπει να ξέρεις

Γάλα όσα πρέπει να ξέρεις


ΔΕΛΤΑ Advance
προϊόνταΔΕΛΤΑ Advance
80% λιγότερη λακτόζη
υψηλής θερμικής επεξεργασίας


Oμογενοποιημένο ρόφημα γάλακτος Advance υψηλής θερμικής επεξεργασίας με μειωμένη λακτόζη

 

Η διατροφή των μικρών παιδιών (1-3 ετών) είναι ιδιαίτερα σημαντική, καθώς βρίσκονται σε περίοδο ταχείας ανάπτυξης με ιδιαίτερα αυξημένες διατροφικές ανάγκες.
Όμως, κάποια παιδιά αντιμετωπίζουν δυσκολία στην πέψη της λακτόζης, γεγονός που μπορεί να τα οδηγήσει στην αποφυγή της κατανάλωσης γάλακτος στα πιο κρίσιμα στάδια της ανάπτυξής τους. Με σεβασμό στις ιδιαίτερες ανάγκες των μικρών παιδιών, δημιουργήθηκε το ΔΕΛΤΑ Advance με 80% λιγότερη λακτόζη.
Τα χαρακτηριστικά του αποτελούν για εσάς εγγύηση, καθώς:


• Παρασκευάζεται από 100% ελληνικό γάλα.


• Η μείωση της λακτόζης το καθιστά ακόμα πιο εύπεπτο, μειώνοντας την πιθανότητα εμφάνισης ενοχλήσεων.


• Δεν περιέχει πρόσθετα σάκχαρα, καθώς η μείωση της λακτόζης προσδίδει στο προϊόν μια ευχάριστη γλυκιά γεύση που θα αγαπηθεί ιδιαίτερα από τα παιδιά.


• Περιέχει την ελάχιστη αναγκαία ποσότητα λακτόζης, η οποία είναι απαραίτητη για την απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών του γάλακτος από τον οργανισμό.


• Αποτελεί φυσική πηγή ασβεστίου, φωσφόρου και πρωτεϊνών γάλακτος και είναι εμπλουτισμένο με βιταμίνη D, στοιχεία απαραίτητα για τη φυσιολογική ανάπτυξη των οστών των παιδιών.


• Αποτελεί εξαίρετη πηγή σιδήρου, ο οποίος συμβάλλει στη φυσιολογική γνωσιακή ανάπτυξη των παιδιών, και περιέχει βιταμίνη C, η οποία βοηθά στην απορρόφησή του από τον οργανισμό.


• Περιέχει ω6 (λινελαϊκό) και ω3 (α-λινολενικό) πολυακόρεστα λιπαρά οξέα, τα πιο σημαντικά από τα απαραίτητα λιπαρά οξέα, τα οποία δε συνθέτει ο ανθρώπινος οργανισμός και, επομένως, πρέπει να προσλαμβάνονται από τη διατροφή. Τα ω6 & ω3 είναι απαραίτητα για τη φυσιολογική ανάπτυξη και εξέλιξη των παιδιών, ενώ τα ω3 συμβάλλουν και στην ανάπτυξη του εγκεφάλου*.


• Περιέχει την αναγκαία ποσότητα ιχνοστοιχείων και σημαντικών βιταμινών της ομάδας Β, που συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών για την παραγωγή ενέργειας.


Τα ευεργετικά αποτελέσματα που δηλώνονται μπορούν να επιτευχθούν στα πλαίσια μιας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής, ακολουθώντας έναν υγιεινό τρόπο ζωής. * Τα θετικά αποτελέσματα εξασφαλίζονται με την ημερήσια πρόσληψη 2g α-λινολενικού οξέος και 10g λινελαϊκού οξέος.