Το Σύστημα Παιδικής διατροφής ΔΕΛΤΑ αποτελείται από γαλακτοκομικά προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας, τα οποία είναι ειδικά μελετημένα και κατάλληλα εμπλουτισμένα για να συμβάλλουν στην κάλυψη των αναγκών ανάπτυξης των μικρών παιδιών, από την ηλικία των 6 μηνών+.

Νέο Advance kids με φρούτα και γάλα 100% βιολογικής καλλιέργειας από τη ΔΕΛΤΑ!

 

Το ΔΕΛΤΑ Advance, το πρώτο ειδικά μελετημένο και κατάλληλα εμπλουτισμένο προϊόν με γιαούρτι για βρέφη που εδώ και 2 δεκαετίες έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των μητέρων για τη διατροφή των βρεφών από 6 μηνών, τώρα καινοτομεί για ακόμα μία φορά με νέα σειρά για παιδιά!


Με γάλα και φρούτα 100% βιολογικής καλλιέργειας, το ΔΕΛΤΑ Advance μας συστήνει τη νέα σειρά προϊόντων γιαουρτιού Advance kids που απευθύνεται σε παιδιά γιατί αποτελεί τη συνέχεια της φροντίδας του μωρού καθώς αυτό αναπτύσσεται μετά τα δύο του χρόνια. Η Δέλτα, ως καθημερινός σύμμαχος της μητέρας που αναζητά συνεχώς το καλύτερο για τη φροντίδα και την υγιή εξέλιξη του παιδιού της, δημιούργησε τη νέα σειρά Advance kids για να της προσφέρει μία καθημερινή και θρεπτική λύση για τις αυξημένες ανάγκες του παιδιού όταν αυτό ξεπερνά το βρεφικό στάδιο και εισέρχεται στην παιδική ηλικία.Το Advance kids συνδυαζει όλα τα καλά του γιαουρτιού με γάλα και φρούτα 100% βιολογικής καλλιέργειας με τον ειδικό εμπλουτισμό σε ασβέστιο και βιταμίνη D για γερά κόκκαλα και ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα, ώστε να προσφέρει στο παιδί ό,τι πιο κατάλληλο για την ομαλή του εξέλιξη καθώς μεγαλώνει. Παράγεται από 100% ελληνικό γάλα, ενώ δεν περιέχει πρόσθετα ούτε χρωστικές και συντηρητικά, όπως απαιτεί η νομοθεσία των βρεφικών και παιδικών τροφών.